pro-edition-banner-mepro-edition-banner-text-mne

see-other-templates-banner-mnesee-other-templates-banner-text-mne

PočetnaProizvodiIndividualno osiguranjeUniversal life individualno

Universal life individualno

Atlas life je prvi u Crnoj Gori ponudio ovu vrstu osiguranja.

Universal life individualno osiguranje je proizvod koji u sebi sadrži term osiguranje i investicionu komponentu. Dakle, premija universal life osiguranja se sastoji od dva dijela: premije za term osiguranje i premije za investiciju.

Universal life pripada grupi dinamičkih proizvoda životnog osiguranja. Kod univerzal life-a bitni parametari životnog osiguranja nijesu unaprijed fiksirani kako je to slučaj kod tradicionalnih proizvoda mješovitog životnog osiguranja.

dvojeUniverzal life je:

  • Jedinstven
  • Dinamičan
  • Fleksibilan
  • Prepoznatljiv

Prednosti Universal life-a u odnosu na tradiocionalne proizvode mješovitog osiguranja su:

Otvoren proizvod - Uvijek znate koliki dio Vaše premije je opredijeljen za osiguranje života, a koliki za investiciju.
Osiguranik sam kreira strukturu svoje premije - Mogućnost da sami birate visinu sredstava opredijeljenih za osiguranje života, s jedne, kao i visinu investicije sa druge strane.

Fleksibilnost u toku trajanja osiguranja - Pruža Vam se mogućnost da u periodu trajanja osiguranja vršite varijacije u strukturi svoje premije tj. da povećavate ili smanjujete osiguranje na račun visine investicione komponente.

Upotreba dobiti - Imate mogućnost usmjeravanja dobiti stečene po osnovu investicije na plaćanje premije za osiguranje života ili za neku drugu namjenu.

Transparentnost - Atlas Life Vas obavještava o visini pripisane dobiti na investiciju.

Za detaljne informacije možete kontaktirati naš info centar 020 406-106, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i pogledati opšte uslove za osiguranje života i posebne uslove za universal life individualno osiguranje.

Threesome