pro-edition-banner-mepro-edition-banner-text-mne

see-other-templates-banner-mnesee-other-templates-banner-text-mne

PočetnaProizvodiIndividualno osiguranjeOsiguranje korisnika kredita

Osiguranje korisnika kredita

Osiguranje korisnika kredita je proizvod životnog osiguranja namijenjen klijentima kod podizanja dugoročnih kredita kod poslovnih banaka. Ovaj proizvod obezbjeđuje sigurnost u slučaju smrti korisnika kredita. Finsijska disciplina klijenta i obezbjeđenja koje traže poslovne banke garancija su da će kredit biti vraćen.

Međutim, rizik koji se ne može predvidjeti uvijek postoji, pa odgovoran korisnik kredita kupuje polisu osiguranja za ove proizvode da teret vraćanja kredita ne bi ostao njegovim najbližim, što može ugroziti njihovu egzistenciju.

Trajanje osiguranja korisnika kredita ugovara se na odobreni rok otplate kredita, u skladu sa tarifom. Premija je plativa jednokratno ili u ratama, i to: godišnje, polugodišnje, kvartalno ili mjesečno.

Maksimalno ugovorena osigurana suma za slučaj smrti je dozvoljen iznos odobrenog kredita. Osigurana suma i premija se smanjuju saglasno otplati kredita. Osiguranje pokriva stvarnu štetu korisnika osiguranja u visini preostalog iznosa kredita.

Za detaljne informacije možete kontaktirati naš info centar 020 406-106 , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i pogledati opšte uslove za osiguranje života i posebne uslove za korisnike kredita.

Threesome